Maden

 3 retters “Classic arrangement”

 Velkomstdrink med hjemmelavet snack´s 3-retters menu eller buffet
Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen samt kaffe/the & avec
Fribar ekstra pr.time kr.150,- pr. kuvert
( kl.18.00 / kl.03,00 ) (tillæg for supplement af hovedret kr.25,- )
Pris pr. couvert for ovenstående
Kr 795,-

4 retters “Exclusive arrangement”

 Velkomstdrink med hjemmelavet snack´s 4-retters menu
Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen samt kaffe/the & avec
Fri bar i 4 timer med husets vin, øl & vand + spiritus. ( kl.23.00 / 03.00 )
Natmad ( kl.18.00 / kl.03,00 )
(tillæg for supplement af hovedret kr.25,- )
Pris pr. couvert for ovenstående
Kr 1160,-

Menu

Menu vælg imellem forret/hovedret/dessert

Den kolde forret

“Boullabaise Style No1” *
kold fisk & skaldyrs anretning med hvidløg/safran creme – vilde urter & blomster kold fiskesuppe sat med agar-agar

Ærtesuppe med rimet & stegt kammusling, syltede jordskokker & jordskokke chips

Rørt Laksetatar med peberrod & cornichoner på sprøde små salater

Tun tatar m/ Koriander & chili, serveret med avocado & bitter salat/urter

Bresaola m/bagte rødbeder, syltede gulbeder & bolsjebeder – timain & rygeost creme, rugbrøds crumble

Ballotine af perlehøne Serveret i Savoykål med confit af andekråse på estragoncreme

Råstegt tunfisk rullet i lynghonning, friskhakket koriander og cashewnødder. Anrettet  med streg af letkrydret kokoscreme & rucolapesto.

Terrine af sæsonens fisk, med porre anrettet på syrnet creme med årstidens krydderurter og syrlige frisée salat skud.

Kalvespidsbryst lagt i pres med foie gras Serveret på hvid balsamico & tomatchutney med udvalg af torvets rodfrugter

Saumon de Caviar aubergine Røget laks rullet om sauté af aubergine – sat på spidskål & selleri cole slaw

No 1_C0A6493.jpg boullabaise style No1

Hovedretten

Stegt Unghanebryst m/hvidløg & timian, bagte løg & pure af brunede løg – syltede skalotteløg & estragon sky sauce.

Perlehønefarseret Oksemørbrad i basilikum Serveret på citrongræssauce med  No 1 kartoffel, og 2 slags af årstidens garniture
+ kr.25,- i tillæg pr. kuv.

 Tournedos Rossini a la “Jean Pierre Bruneau” serveret på Pom a la Presse m/ Spinat souffle & trøffelsauce
+ kr.50,- i tillæg pr. kuv.

Kalvefilet på trøffelsauce Serveret på cognac-trøffelsauce med pommes a la presse & spinatflan
+Kr 25,- i tillæg pr. kuv.

Spoleben fra Økologisk dansk gris, serveret med estragon glace No 1 kartoffel, og 2 slags af årstidens garniture.

Kalveculotte serveret med oliven & rosmarin sauce, No 1 kartoffel, og 2 slags af årstidens garniture.

Lammekølle marineret i olivenolie, koriander & timian – sat på sprød toast med svampe-sousbice
serveret med selleri-ratatouille & sauce Italienne med Parmaskinke & rosmarin

Ovnbagt torsk Bagt med soufflé af ørred & baslilikumkrydret brødkrumme – sat på bagte pastinakker & serveret med sauce Beurre Blanc

tournedos bruneau 2013 (2)

Osten

Danske & økologiske Oste Gedebrie fra Tebstrup, Ranum fast fåreost, Hvid kornblomst, Blød gedeost i krydderolie fra Tebstrup Sankt Clemens blåskimmel fra Bornholm serveret med valnøddebrød & druekompot ( kan varierer )

Europæiske oste Manchego fåreost lagret 18 måneder, Puligny Saint Pierre gedeost, Ami de Chambertin rødkit, Tomme de Chevre, Fourme d´Ambert serveret med valnøddebrød & oliven fra Nice ( kan varierer )

Desserten

Tiramisu a la No 1 Serveret på mokka-creme Anglaise med valnødder syltet i vanille & kanel

Chokoladetærte a la Monsieur Beyls Serveret med hvid chokoladecreme rørt med mynte fra schweitz

Lime-citrontærte Serveret med cassis-coulis & citrongræssorbet

Grand Marnier Is-soufflé Sat på svesker marineret i Armagnac & kaneltuille

Dessertfarandole ( Menu størrelse ) Dessertallerken udelukkende på hjemmelavet basis

Citrus Farandole Karameliseret crêpe med citroncreme, cremeis lavet på skallen af citrus samt orange-chokomousse

”Dessert Snickers anno 2006”
Chokolade–peanuts–karamel–salt *

Snickers No1

Kaffe med lidt sødt og blødt

Til kaffen serverer vi VS Cognac, Bailey & Grand Marnier, men vi har selvfølgelig et bredere udvalg som vi gerne serverer – dog kun på værtens specifikke opfordring

Natmad hele året:

 Pølsebord – danske / franske / italienske med hjemmebagt franskbrød, løgringe, cornichons, sennep
**

 Dyrlægens natmad – saltkød, sky, leverposteg, løgringe, fedt, rugbrød
**

 Karryhønse suppe serveret med hjemmebagt brød
**

 Gazpacho suppe serveret med creme fraiche
**

 ”Afternoon sandwich”

med røget laks og dildcrerme, parmaskinke med oliventapanade, æggesalat med karse
**
Klassisk “Hot dog” set up

foto

Information omkring allergener samt indhold i menuer kan fås hos køkkenchef Morten Bech Køster