Priser/kontakt

Men fortvivl ej, hvis du ikke finder lige netop det, du leder efter.

Du er altid velkommen til at kontakte Morten Køster  / [email protected]
tlf. 3555 0778 – Østbanegade 103 Dk-2100 Kbh. Ø

så sammensætter han lige så gerne Deres unikke arrangement ud fra jeres specielle ønsker og budget.

“Classic  3-retters menu” fra kr.395,-

Velkomstdrink med hjemmelavede snacks kr.95,-

Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen  kr.295,-

Kaffe, te & petit four kr.55,-

Cognac & Avec kr.85,-/110,-

Fri bar pr.time med husets vin, øl & vand samt spiritus fra kr.150,- pr. kuvert

(tillæg for supplement af hovedret kr.25,- pr. couvert )

4 retters “Exclusive-Menu” kr.475,-

Velkomstdrink med hjemmelavede snacks kr.95,-

Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen  kr.345,-

Kaffe, te & petit four kr.55,-

Cognac & Avec kr.85,-/110,-

Fri bar i 4 timer med husets vin, øl & vand samt spiritus fx fra 23-03
kr.400,-

Natmad kr.65,-

 

“Classic pakken” med 3-retters menu
***

Velkomstdrink med hjemmelavede snacks

3-retters menu eller buffet

Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen

Kaffe, te & avec

Pris pr. couvert for ovenstående Kr. 895,-

4 retters “Exclusive-arrangement”

***

Velkomstdrink med hjemmelavet snacks

4-retters menu eller buffet

Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen

Kaffe, te & avec

Fri bar i 4 timer med husets vin, øl & vand samt spiritus fx fra 23-03

Natmad

Pris pr. couvert for ovenstående Kr 1160,-

(tillæg for supplement af hovedret kr.25,- )

***

*Cocktail Bar pr. time pr. gæst kr. 250,-
*Alm. Blød bar ( øl, vin & vand ) kr.150,-

Dette er blot et par bud på aftenarrangementer. Kun fantasien sætter grænser for din fest, og vi har gennem 15 år lagt hus til både folkedans, liveband, DJ’s, tryllekunstnere og meget mere, så kontakt os for inspiration til dit drømme arrangement

Men det behøver ikke at være et aftenarrangement. Du kan selvfølgelig også booke os til arrangementer om dagen.

 

Konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller…

Til frokost tilbyder vi fx velkomstdrink med hjemmelavede snacks, efterfulgt af en 3-retters menu med husets vine, kaffe & chokolader.

Alternativt kan du bestille en lækker frokostbuffet, hvor du selv henter – eller en klassisk brunch med hjemmebagte brød & kager, serveret her på Domus eller ud af huset. Her får du et par priseksempler på dagsarrangementer:

Klassisk ”Frokost-arrangement” kr.395,- pr. couvert i tidsrummet kl.12-16
Klassisk ”Brunch arrangement” kr.295,- pr. couvert i tidsrummet kl.10-16

 

No1´s egen blomster dekoratør :
Ønskes der mere end vores standard blomster deko – kan der tilbydes møde med Christina, som sammen med brudeparret vil planlægge “look” og udvalg, afregning sker på time basis !

Hvad dækker priserne over?

Ovenstående priser inkluderer 25% moms. Priserne er vejledende, og vi tager forbehold for eventuelle ændringer. Lønninger & transport samt leje af service / borde & stole skal tillægges den nævnte kuvertpris.

Leje & betingelser:

Ved reservation af dato, betales et Reservationsgebyr kr.6.000,- inkl.moms 25% hertil underskrives fremsendt ordrebekræftelse som returneres til No 1 Domus Portus bookingafdeling via post, fax eller email. Først her er reservationen endelig gyldig.

Annullering & reduktion:

I tilfælde af annullering bortfalder indbetalt reservationsgebyr.
Endeligt deltagerantal er bindende 10 hverdage før afvikling af arrangement. Annullering & reduktion af deltagerantal skal foretages skriftligt.

Betaling:

Fremsendt faktura skal være betalt 4 hverdage inden afvikling af arrangement.

Der modtages IKKE betaling via forbrugsforeningskort, Diners club, øvrige creditcard, gavekort eller andre former for rabataftaler. Der modtages udelukkende betaling ved overførsel pr. bank eller kontanter.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere “varen” aka vores Service´s til dig. Personoplysningerne registreres hos Rest.selskabet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på domusportus.dk / No-1.co er Morten Bech Køster Rest.selskabet ApS. Som registreret hos Rest.selskabet ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til:[email protected] Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret) Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse) Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning – I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling – Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Ret til indsigelse – Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Klage til Datatilsynet – Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontakt oplysninger på www.datatilsynet.dk.