morten_bech_secondary

Morten Bech Køster har ejet No 1 Domus Portus siden 2002. Domus Portus var i sin tid en udstikker af gourmetrestauranten No 1 Aarhusgade, som Morten har haft siden 1999, men i 2017 blev Gourmet Restauranten i Århusgade solgt til Allan som også ville prøve at stå på egne ben efter en fin karriere hos Sokkelund, Og efter mere en 17 år bag komfuret havde Morten også brug for nye veje at gå.

I 2018 blev selskabslokalerne ombygget til Kontor & administration for Morten´s øvrige aktiviteter, herunder Konsulent virksomheden og salgsarbejdet i JL GRUPPEN.

 

Mortens CV

– Konsulent på MFS ( museet for Søfart Helsingør )
implementering af Ny Cafe / konference / selskabsafvikling
Bestyrelses medlem af “Grøndals.dk” advisory board
– Advisory konsulent for “Råhandel”
– konsulent for Hans Henrik Palm Hellerup Klubben “management analyse”
– konsulent for Nicklas Langvad Færch “Prøvestensbroen Projekt”
– Konsulent for Ole Andersen Hellerup Park Hotel “Norma Jean Restaurant Projekt”
 Skribent “Mad & venner” magasin
– Konsulent for Unilever fødevareprodukter. Se film fra Morten Køster´s samarbejde med Knorr/Unilever Danmark
– Skribent Ekstra bladets søndags klumme om råvare i sæson
– Skribent på “Go traveling” rejsemagasin
– Konsulent for Carlsberg Leffe ØlSe film fra No1 “en aften med Leffe”
-Produktudvikler for MENU A/S i samarbejde med designer Christian Bjørn “Steam Tower”. Vinder af Formland Designpris 2010 København. Se film fra Morten Køster´s samarbejde med MENU & Christian Bjørn “Steam Tower”

– Restauratør på No 1 Domus Portus på Østerbro, København.
– Restauratør på Bistrot Bobo på Østerbro, København.
– Restauratør på No 1 Aarhusgade på Østerbro, København. Se film om No 1 og tankerne bag.
– Køkkenchef på Skovshoved Hotel i Charlottenlund, København.
– Køkkenchef på Skovriderkroen i Charlottenlund, København.
– Køkkenchef på Brasserie Le Saint Jacques på Østerbro, København.
– Køkkenchef på restaurant Brøchner i København.
– Chef de Parti på restaurant Kong Hans i København. (1 stjerne i Michelin-guiden)
– Chef de Parti på restaurant Bruneau i Bruxelles. (3 stjerner i Michelin-guiden)
– Souschef på restaurant Les Delices de la Mer i Bruxelles. (19 point i Gault Millau guiden)
– Chef de Parti på restaurant Le Truffe Noire i Bruxelles. (1 stjerne i Michelin-guiden)
– Køkkenchef hos den Danske Ambassadør Ole Bierring i Bruxelles.
I denne tid har undertegnede yderligere haft fast weekendvagt på Restaurant Le Caille palais royale i Bruxelles. (2 stjerner i Michelin-guiden)
– Chef de Parti på restaurant Krog’s i København.
– Chef de Parti på et lille Danskejet Chalet i De Franske alper.
– Udlært fra restaurant Den Gule Cottage i Klampenborg, København.

 

Oversigt per måned
Oversigt per kategori