Ud af huset

No1 Domus Portus v/ Morten Køster & Co står selvfølgelig også for maden og tjenerne, hvis du ønsker at holde festen eller middagen hjemme – i telt i haven – i skoven – på stranden … Vi rykker gerne ud!

Vores erfaring siger os, at alt er muligt, så ønsker du at holde festen et specielt sted, står Morten Køster & Co klar til at tage ud af huset med potter og pander. Vi holdt selv en stor gadefest engang med Champagnesabling og alt hvad dertilhører, det kan du se en film om her. Måske du bliver inspireret til din næste fest…

Hvad koster det at få professionelle kokke ud?

Priserne for arrangement ud af huset afhænger selvfølgelig af arrangementet,
men vi kan fx tilbyde
3-retters menu kr.395,- inkl. moms
se menu forslag her

dertil kommer personale (kokke & tjenere)
afregnet pr. time min. 4 timer – kr.295,- + moms pr. time
Morten Køster kr.850,- + moms pr. time
Transport kbh./city kr.500,- ellers efter aftale.

kontakt Morten Køster – og få sammensat et skræddersyet cateringtilbud.

[email protected]

Service Traiteur
(buffet ud af huset)

Alle vores buffeter kommer pænt anrettet  i engangs emballage . Levering/afhentning efter aftale.
tilkøb af brød & økosmør kr.25,-
( buffeterne kræver ikke personale )

kr.100,- for 3 stk. / kr.150,- for 5 stk. / kr.225,- for 9 stk.

Leveret på fade klar til at stille frem til dine gæster.
Varierer efter sæson & årstid….

Sliders m/ Asian Rillette & urter

Gastro burger sliders m/trøffel & foie gras ( +kr.15,- )

Lakse etagé m/rygeost & rogn

hjemmelavet flæskesvær m/ urte mayo

Coones m/ laks -rygeostcreme & karse

Stegt carpaccio af okse m/trøffelcreme & sprød rugbrød

“Måttes potte” urtepotte m/nye kartofler, karotter / asparges, radisser – spise blomster, dækket af malt crumble.

balsamico glaserede rødbeder m/ blød timian & hytteost

Tun m/ koriander – chili & avocado

 

Buffet No 1 kr.295,-
Klassisk Fransk buffet
Røget torsk m/syltede skalotteløg, rapsolie-mayo & salat
Chevre Chaud på brød croutons
“Fougasse” Provence brød fyldt med oliven, ansjos, ost
Kartoffel salat med oliven & purløg
Bulgur salat m/ koriander & syltede rødløg
Helstegt tyndsteg med krølfedt
Rødvinsmarineret Skinke m/rosmarin
Linser fra Puy med bacon & løg
Franske Oste med hjemmebagt knækbrød
Tarte Tatin med vaniliecreme’

Buffet No2 kr.295,-
Klassisk Tapas buffet
Anderillette med cornichons
Rejer i tomat & hvidløg
Courgetter i pesto m/pinjekerner
Grøn Gazpacho ( kold suppe )
Spansk æggekage med chorizo & oliven
Bagte rødbeder m/rygeost & blød timian
Røget Torsk m/ hjertesalat -rapsolie-mayo & syltede skalotteløg
Grillet Piment med ansjos & hvidløg
Manchego Ost serveret med syltede nødder, chutney, hjemmebagt knækbrød
Tiramisu Style No1

Konfirmationsmenu 2020 kr.295,-
Dampet og plukket laks med citrus mayonnaise og frisée salat
Rejer og saltbagt knold selleri med olivenolie & rugbrøds crumble
Italiensk fennikelpølse med oliven og små agurker
Ovn stegt Unghanebryst med urtepanade & oliven
Grillkølle med tomat marinade og røget salt
Små nye kartofler vendt med hytteost, koldpresset rapsolie og karse
Bagte rødbeder og rødløg tilsmagt med frisk timian & hytteost
Dansk brie med syltede blommer + Emmentaler med valnøddekerner
brownie kage m/ banan – karamel & peanuts

Brunchbuffet 2020 kr.295,-
U.S. pancakes m/ahornsirup
Croissant – franskbrød (hjemmebagt)
Marmelade & ost
Røræg m/bacon & små chilipølser
BBQ kyllingelår m/selleri-coleslaw
Lammefrikadeller m/taboulet
Chorizopølse & Manchego ost m/honning
Bagt laks m/fennikel-mascarpone creme
Skåret Frisk frugt efter sæson
små bægren med Græsk youghurt m/sirup & bær