Ud af huset

No1 Domus Portus står selvfølgelig også for maden og tjenerne, hvis du ønsker at holde festen eller middagen hjemme – i telt i haven – i skoven – på stranden … Vi rykker gerne ud!

Vores erfaring siger os, at alt er muligt, så ønsker du at holde festen et specielt sted, står Morten Køster & Co klar til at tage ud af huset med potter og pander. Vi holdt selv en stor gadefest engang med Champagnesabling og alt hvad dertilhører, det kan du se en film om her. Måske du bliver inspireret til din næste fest…

Hvad koster det at få professionelle kokke ud?

Priserne for arrangement ud af huset afhænger selvfølgelig af arrangementet,
men vi kan fx tilbyde
3-retters menu kr.395,- inkl. moms
se menu forslag her

dertil kommer personale (kokke & tjenere)
afregnet pr. time min. 4 timer – kr.295,- + moms pr. time
Morten Køster kr.850,- + moms pr. time
Transport kbh./city kr.500,- ellers efter aftale.

kontakt Morten Køster – og få sammensat et skræddersyet cateringtilbud.

tlf. 35550778 mandag til fredag kl.10-16  eller [email protected]

Service Traiteur (buffet ud af huset)
Alle vores buffeter kommer pænt anrettet  i engangs emballage . Levering/afhentning efter aftale.
tilkøb af brød & økosmør kr.25,-
( buffeterne kræver ikke personale )

kr.100,- for 3 stk. / kr.150,- for 5 stk. / kr.225,- for 9 stk.

Leveret på fade klar til at stille frem til dine gæster.

Sliders m/ Asian Rillette & urter

Gastro burger sliders m/trøffel & foie gras ( +kr.15,- )

Lakse etagé m/rygeost & rogn

hjemmelavet flæskesvær m/ urte mayo

Coones m/ laks -rygeostcreme & karse

Stegt carpaccio af okse m/trøffelcreme & sprød rugbrød

“Måttes potte” urtepotte m/nye kartofler, karotter / asparges, radisser – spise blomster, dækket af malt crumble.

balsamico glaserede rødbeder m/ blød timian & hytteost

Tun m/ koriander – chili & avocado

 

Buffet No 1 kr.395,-
Klassisk Fransk buffet

Røget torsk m/syltede skalotteløg, rapsolie-mayo & salat
Chevre Chaud på brød croutons
Bouilla Baise Style No1 “Fougasse”
Provence brød fyldt med oliven, ansjos, ost
Kartoffelterrine med årstidens urter
Karotffel salat med oliven & purløg
Helstegt tyndsteg med krølfedt
Rødvinsmarineret Skinke m/rosmarin
Linser fra Puy med bacon & løg
Franske Oste med hjemmebagt knækbrød
Tarte Tatin med vaniliecreme

Buffet No2 kr.395,-
Klassisk Tapas buffet
Anderillette med cornichons
Rejer i tomat & hvidløg
Courgetter i pesto m/pinjekerner
Grøn Gazpacho ( kold suppe )
Spansk æggekage med chorizo & oliven
Bagte rødbeder m/rygeost
Røget Torsk m/ hjertesalat -rapsolie-mayo & syltede skalotteløg
Grillet Piment med ansjos & hvidløg
Manchego Ost serveret med syltede nødder, chutney, hjemmebagt knækbrød
Creme Catalana

Konfirmationsmenu 2018 kr.295,-
Dampet og plukket laks med citrus mayonnaise og frisée salat
Røgede rejer og saltbagt knold selleri med olivenolie
Italiensk fennikelpølse med oliven og små agurker
Unghanebryst med urter og sprød panade
Grillkølle med tomat marinade og røget salt
Små nye kartofler vendt med hytteost, koldpresset rapsolie og karse
Bagte rødbeder og rødløg tilsmagt med frisk timian
Dansk brie med syltede blommer + Emmentaler med valnøddekerner
Bagte æbler med kanel og mandler serveret med vanilje creme

Brunchbuffet 2018 kr.295,-
U.S. pancakes m/ahornsirup
Croissant – franskbrød (hjemmebagt)
Marmelade & ost

 Røræg m/bacon & små chilipølser
BBQ kyllingelår m/selleri-coleslaw
Lammefrikadeller m/tabouleh

 Chorizopølse & Manchego ost m/honning
Røget laks m/fennikel-mascarpone creme

Frisk frugt efter sæson
Græsk youghurt m/sirup & bær
Appelsin & æblejuice – Kaffe & the (ad libitum)