Fede events for virksomheder

Kunne du tænke dig at tage din virksomhed med ud, og give dine medarbejdere en oplevelse de sent vil glemme? Matchrace giver dig muligheden for at styrke sammenholdet mellem dine kollegaer gennem fede events, hvor I dyster i kapsejlads.

 

Tag dine medarbejdere væk fra de vante rammer og ud i naturen omringet af vand og smukke omgivelser. Der forventes ikke, at nogle af jer har kendskab til sejlads i forvejen, DKsejlsport er med jer hele vejen og sikrer at alle lærer det og kommer sikkert i mål.

 

Det unikke ved denne form for teambuilding er den succesfølelse, I står tilbage med, når I, i fællesskab formår at få båden til at sejle. Derudover giver eventet fed energi, når I til søs er 100% fokuseret på sejladsen og på at komme i mål før de andre kollegaer.

 

Matchrace som teambuilding

Når din virksomhed skal afsted til søs deles i op i hold, som hver får en kapsejladsbåd og en instruktør. Instruktøren vil vise og fortælle, hvordan båden skal sejles og med hver jeres vigtige rolle ombord, skal I lærer at få båden fremad på egen hånd. Når I er klar, begynder selve racet, hvor de dannede hold skal kæmpe mod hinanden om den store kapsejladssejr. En sejr man til hver en tid kan drage nytte af at prale med tilbage på arbejdspladsen.

 

Der er altså stærkt brug for samarbejde og klar kommunikation, når båden skal fremad og i mål hurtigst. Det er derfor en perfekt teambuilding aktivitet, da I bliver udfordret i fede og aktive omgivelser med en meget vigtig ære på spil.

 

Styrk sammenholdet med et event alle kan være med til

DKsejlsport som står bag disse events, er tidligere blevet nomineret til årets teambuilding leverandør. Du er derfor garanteret en oplevelse, hvor der bliver taget professionelt hånd om aktiviteten og sporten så alle kommer i land med et smil på læben.

 

Det er en sport med fart på og dyb koncentration. Der er derfor slet ikke tid til at blive søsyg. Du kan derfor roligt samle kollegaerne til en dag på vandet, hvor i uden tvivl skal samarbejde om opgaver, I ikke plejer.