Hold en Disney Frozen fødselsdag

Børn elsker fødselsdagsfester, og de elsker dem endnu mere, når de har et tema. Har du en lille pige, som godt kan lide Disney-universet, så elsker hun sikkert også Frozen-filmene. De to seje unge kvinder, der kan klare dem selv, er heller ikke de værste forbilleder. Støt endelig din lille pige i at være glad for frost-universet, og giv hende en frost fødselsdag med frost fødselsdagspynt.

Frost og hele universet omkring filmene egner sig rigtig godt som fødselsdagstema. Det giver mange muligheder inden for pynt og mad. Du kan virkelig få nogle point med en Disney frost fødselsdag til børn.

Pynt op

Holder du en frost fødselsdag for din pige, så må du endelig huske noget frost fødselsdagspynt. Stuen skal pyntes op med alt fra filmene. Du kan klippe snefnug ud og hænge op. Din datter kan sikkert hjælpe med det. Det vil være sjovt for hende. Læg også en hvid eller lyseblå dug på bordet – eller en med Anna og Elsa, og fyld det så ellers med frost tallerkener, frost krus og frost servietter. Det hele kan være engangsservice, så du ikke har så meget arbejde bagefter.

Du kan også pynte rummet med guirlander og balloner. Balloner er altid et hit til fødselsdage.

Gå hele vejen

Vil du gøre endnu mere ud af det, så kan din lille pige få en frostkjole på. Hun kan blive klædt ud som Elsa og føle sig som en prinsesse i et eventyr. Du kan eventuelt også sørge for udklædning til alle hendes gæster.

Gør du meget ud af det, skal du tænke på det hele. Skal der være noget musik, så spil musikken fra filmene. Strø små snefnug ud over det hele. Tag selv et kostume på, og påtag dig en rolle. Det hele vil kun gøre fødselsdagen endnu bedre.

Du behøver dog ikke at gøre så meget. Du når rigtig langt med en masse frost fødselsdagspynt, som du nemt kan sætte op. Hvor meget ekstra du så vil gøre, er jo op til dig selv.

Temafester hitter

Din pige vil elske dig for at holde en frost fødselsdag for hende. Alle hendes veninder vil blive glade og imponerede.

Temafester er altid et hit. Specielt hos børn. Elsker din pige frost med Anna, Elsa og Olaf, så hold en frost fødselsdag for hende med masser af frost fødselsdagspynt. Er det noget andet, hun elsker, så kan det blive temaet for hendes fødselsdag.