5 fede temaforslag til din næste fest

Er du klar til at holde årets fedeste fest for dine venner! MEN du står bare lige i den situation, at du ikke kan beslutte dig for hvad årets tema skal være til festen? Og hvis det skal være året fedeste fest, som det jo skal være, så skal festen da have et tema og gerne med udklædning. INTET skal jo mangle!

Her har du 5 fede temaforslag, for at det med garanti bliver årets fedeste fest du holder:

  • Hawaii festtema – garanti for god sommer stemning!
  • Oktober festtema – altid en sikker vinder!
  • James Bond festtema – en hel aften som agent 007! Hvem vil ikke gerne det?
  • Helte vs. Skurke – hvem er superhelten for aften?
  • Western festtema – find din indre cowboy frem!


Hawaii festen
Sådan skaber du de bedste rammer for din hawaii fest, og hawaii festen er arrangeret og forberedt for dig:

Lige meget om du vælger, at holde festen i et lokale, i dit hjem eller udendørs, så forstil dig, at der hvor du holder din fest, er omdannet til en kæmpe strand, der er sand, der er græs, der står strand stole i forskellige farver rundt omkring med et lille bord og små bordlamper i forskellige farver, som lyser op i de flotteste farver.

Der er den fedeste bambusbar hvor, der er linet op med velkomstdrinks i rigtige kokosnødder med sugerør og små paraplyer i forskellige farver. For at få lidt mere hawaii stemning, er der palmer opsat over det hele, samt store bannere med strand, havudsigt, klipper og palmer – det bliver virkelig som, at være på en rigtig strand!

Højdepunktet er den Slush Ice Maskine du har fået med til festen, hvor I hele aften og natten kan få de flotteste hawaii drinks i forskellige farver – der er rig mulighed for, at gæsterne kan lave deres egne flotte drinks!

Alle dine gæster er selvfølgelig klædt ud. Damerne i hawaii hula skørter med blomster, blomster toppe og hawaii krans om halsen op på hovedet. Mændene i hvide shorts med hawaiiskjorte eller et helt hawaii suit i forskellige farver med blomster.

Kan du mærke hawaii stemningen om dig?

GOD HAWAII FEST

Oktoberfesten
Sådan skaber du de bedste rammer for din oktoberfest, og oktoberfesten er arrangeret og forberedt for dig:

Der er opsat bannere med mark og alper. Der er borde og bænke, og bordene er med rød og hvid ternet duge og selvfølgelig fyldt op med en masse store ølkrus, så dine gæster er klar til, at gribe en stor fadøl når de ankommer til festen.

Der står den fedeste træ bar hvor der står snacks og let mad OG selvfølgelig er der et fadølsanlæg, der laver de mest smagfulde øl – I kommer ikke til at gå ned på øl hele aften og natten!

Der står et par øltønder og træstubbe rundt omkring, hvor der er mulighed for sømslagning, som underholdningsleg hen ad aften.

For lige at skrue lidt mere op for festen, så er der LED spot lamper, som kan blinke til musikken.

Fortæl dine gæster, at de skal komme udklædt i lederhosen, tyrolerbukser, tyrolerkjoler, Heidi kostume.

Det bliver en oktoberfest I sent vil glemme!

James Bond festen
Sådan skaber du de bedste rammer for din James Bond fest, og James Bond festen er arrangeret og forberedt for dig:

Der er rødløber dine gæster ankommer på, der står fotograf i indgangen, til at tage billeder af alle dine flotte gæster, som ankommer i de flotteste James Bond kostumer; smoking, gatsby kjoler, pistoler – I kommer alle til at se så flotte ud!

Når dine gæster har fået taget billede på den røde løber, får de en velkomstdrink fra Slush Ice Maskinen eller fra det store fadølsanlæg.

I midten af rummet hænger den flotteste spejlkugle, der giver det flotteste lys. Danse gulvet er parat til dine gæster fra start, men LED spot lys i forskellige farver og det vildeste James Bond musik.

Hvis gæsterne vil sidde ned, så er det på puf i sort læderlook, som de kan sidde og nyde deres drinks i selvfølgelig punch glas bowl med sugerør.

Hvem er udklædt som den bedste agent 007?

Helte vs. Skurke festen
Sådan skaber du de bedste rammer for din Helte vs. Skurke fest, og Helte vs. Skurke festen er arrangeret og forberedt for dig:

Hvem er helten og hvem er skurken? Hvem skal ankomme som Batman, Superman, Spiderman?

Der er bannere med i New Yotk stil, med New York skyline bro. Der står en flot sort cocktail bar, hvor dine gæster kan få de vildeste drinks serveret i rigtige drinks glas med sugerør og drinks paraplyer i forskellige farverige farver. Sørg for at der kun er lækre drinks hele aften og natten dine gæster kan få – det garanteres der med en Slush Ice Maskine, som laver skønne drinks i forskellige farver – Slush Ice Maskinen skaber altid fest og godt humør!

Rundt omkring står olietønder, der er bomber, der ligger våben.

Bland en masse tegneserie sammen med jeres kostumer. Som aftens overraskelse kunne der komme et par stuntmænd og lave nogle vilde stunt for jer.

Det bliver en vild aften og nat!

Western festen
Sådan skaber du de bedste rammer for din Western fest, og Western festen er arrangeret og forberedt for dig:

Inviter dine gæster til The Wild West! Der står små og store kaktusplanter rundt omkring. Der er en western bar med slush Ice Maskine og et fadølsanlæg, så der er noget for enhver smag til dine gæster. Der er selvfølgelig lidt wild western underholdning, hvor der er opsat et par træstubbe til sømslagning. Der står vintønder og øltønder rundt omkring – rammerne til din Wild Western fest er skabt!

Det bedste af det hele er dine gæsters udklædning – skønne western hatte, veste, cowboybukser, cowboy støvler og selvfølgelig pistoler i lommerne!

I får den sjoveste og mest festlige aften!

Du behøver ikke at stå for noget selv! Så let er det

Du finder alt hvad du skal bruge til din fest og tema du vælger hos LejDetHer.dk. De har virkelig alt hvad du skal bruge, og det bedste af det hele er, at de leverer ALT til dig og kommer og henter alt igen. Du behøver ikke, at gøre noget – nemt ikke?

Hvilket af ovenstående temaer vælger du til din årets fest 2022?