Sådan introducerer du motion til din virksomhed

Vi kender alle hvor svært det kan være at nå det hele i løbet af en dag. Det kan være svært at nå alle de ting man gerne vil og desværre er det tit at man ender med at nedprioritere sig selv og sin sundhed. Læs her måder at inkorporere motion og bevægelse på din arbejdsplads.

 

Multitasking

Der er små tiltag du kan gøre brug af i din hverdag, der kan gøre en enorm forskel på lang sigt. Hvis du har noget fra officefit, så benyt dig af det, så du undgår at sidde ned hele dagen. Det er ikke godt for din krop at sidde stille en hel dag, især hvis der ikke er tid til motion efter fyraften. Den perfekte løsning er at inkorporere officefit imens du arbejder, på den måde kan du nå både at få de 10.000 skridt, mens du arbejder og gå hjem med overskud og energi. Læs hvordan her.

 

Benyt pauserne aktivt

Det kan give enormt god effekt for dig lige at tage nogle korte pauser en gang imellem for at gå en tur eller for at bruge officefit. Blodcirkulationen har godt af lige at komme op og i gang et par gange om dagen, derudover kan det også hjælpe dig med bedre ydeevne da det hjælper på energien og ikke mindst koncentrationen. Gør det til en kollektiv ting og få nogle kollegaer med på det, således i laver en aftale om hvornår i gør hvad. På den måde bliver det til en fællesaktivitet, som i både kan glæde jer til i fællesskab og ikke mindst hjælpe hinanden med at huske på.

 

Drop bilen til arbejde

Hvis du ikke har længere til arbejde end du kan gå eller cykle, så kan du med god samvittighed lade bilen stå i garagen, blot et par dage om ugen kan gøre underværker.